Fleurenfourage.nl in het Nederlands Fleurenfourage.nl im Deutsch Fleurenfourage.nl in English

Verleden

Fleuren Presspack vindt haar oorsprong in de fouragehandel. Van oudsher werden boeren voorzien van hooi en stro als voermiddel of bodemstrooisel. Een krimpende markt maakte het noodzakelijk om alternatieven te zoeken voor de afzet van hooi en stro. In de jaren 70 werd gestart met de vervaardiging van kleindierverpakking in de plaats Bergharen. In 1990 werd het houtvezelbedrijf Van der Zwan B.V. in Leiderdorp overgenomen. Hiermee konden we een totaal assortiment aan bodemstrooisels aan onze klanten aanbieden. Om logistieke redenen werden beide vestigingen gecentraliseerd in de plaats Oss. Hiermee werd de basis gelegd om optimaal aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen.


Heden

Het nieuwe moderne bedrijfspand voorziet in een optimaal werkklimaat voor onze werknemers middels een goede stofafzuiging en een sprinklervoorziening voor de brandveiligheid. Hierdoor kunnen onze klanten rekenen op een hoge mate van leverzekerheid en service. Momenteel leveren wij aan een groot aantal klanten in en buiten Europa onder ons eigen label "Presspack" of onder een private label.


Toekomst

De markt blijft onderhevig aan veranderingen door een toenemend klantbewustzijn. Met deze verandering in gedachte werken wij voortdurend aan product- en kwaliteitsontwikkeling. Hierdoor kunnen we aan de constant veranderende vraag vanuit de markt blijven voldoen.

De Fleuren Groep

Fleuren Presspack B.V. maakt deel uit van de Fleuren Groep

Fleuren Mestverwerking

Fleuren Middelharnis BV

Fleuren Presspack BV

Fleuren Presspack BV

Truck Service Bergharen BV

Truck Service Bergharen BV

Fleuren Stierenmesterij

Fleuren Stierenmesterij BV

Fleuren GMBH

Gebr. Fleuren Agrarh. G.m.b.H.

Deze site en de inhoud daarvan zijn eigendom van Fleuren Presspack B.V. - Ontwerp en realisatie Van Dongen Online